"/>
Kurs

Kurs og øvelser

Sontum Fire & Safety AS tilbyr teoretisk og praktisk kunnskap innen brannforebyggende arbeid, førstehjelp, hjertestarter og varmt arbeid. Vi holder hovedsaklig bedriftsinterne kurs men kan i tillegg til standardkursene tilby skreddersydde kurs for beredskapskurs, røyktilvenning etc.

Vi tilbyr kurs og opplæring i brannvern, førstehjelp, hjertestarter og varmt arbeid.

Sontum Fire & Safety AS kan også tilby gjennomføring / bistand ved evakueringsøvelser. 

Brannøvelser kan ha forskjellig innhold når det gjelder teori og praksis, men øvelsesplanlegging og gjennomføring må alltid ha langsiktige mål og bygge videre på den grunnleggende brannvernopplæringen som er gitt.
Den enkelte øvelse bør også ha et mål, være tilpasset risikoen i objektet og evalueres i ettertid.

Vårt mål er å nå ut i det faktiske kundemiljøet slik at kurset blir lærerikt og kostnadseffektivt. Vi følger opp våre kunder helt fra starten, og kan levere kursløsninger som passer din bedrift eller organisasjon. Vi reiser gjerne ut og gjør jobben på din arbeidsplass.

Om anskaffelse av hjertestarter er aktuelt, er vi en totalleverandør både når det gjelder utplassering, opplæring og vedlikehold. Vi utdanner godkjente førstehjelpere i henhold til retningslinjer fra NRR, installerer hjertestartere klar til bruk og følger opp kundene i årene som kommer gjennom serviceavtale. 

Ta kontakt for tidspunkt og pristilbud!

Send en mail på


ADRESSE

LENKER

REFERANSER

JOBB

Align søker kandidater:
>> LEDIGE STILLINGER